Kontakt vores malermester og få besvaret alle dine spørgsmål

Har du brug for professionel hjælp til maling?

Vi er Risskov Total Maler A/S

Risskov Total Maler A/S er et malerfirma som blev stiftet i 2003. Med disse års erfaring har vi samlet et team af erfarne og fag udlærte malere, som er kundens garanti for et gennemført og pænt slutresultat, hvor der hverken er gået på kompromis med udførelsen eller materiale brug. Vores team er klar til at varetage større opgaver og tilbyde fleksibilitet, der gør, at vi kan påtage os en opgave med kort varsel og udføre den efter kundens behov.

I dag ligger Risskov Total Maler A/S i Aarhus. Vores kundekreds kommer fra hele Aarhus og omegn, men vi kører naturligvis også gerne til andre lokaliteter i Midtjylland.

Kontakt os gerne og fortæl om dit næste malerprojekt. Vi tilbyder en bred vifte af tjenester, og samtidig er vi altid glade for at hjælpe dig:

Maler i Aarhus - Mt nuancer

Hvorfor vælge os

Konstruktiv gennemgang af diverse løsningsmodeller/priser

Vi gør os umage i at udføre det arbejde vores kunder ønsker at have, og vi gør det bedste for at opfylde alle krav.

Kvalitet sikret

Alle vores medarbejdere er højt kvalificerede, uddannede og dygtige. Alle bliver uddannet i henhold til de nyeste tiltag indenfor branchen. Vi er medlem af Danske Malemestre og dækket af garantiordning. Desuden har vi etableret et fast samarbejde med nogle af de største virksomheder i branchen.

Fornuftig Pris

Vi bestræber os altid på at have de mest konkurrencedygtige priser på markedet.  

Bedste tilbud

Konstruktiv gennemgang af diverse løsningsmodeller og priser